E-Bike

Vybíráme celoodpružené elektrokolo

Nákup nového celoodpruženého elektrokola je náročný proces, který je nutné dobře promyslet a pečlivě zvážit všechny pro a proti, které má vaše nové elektrokolo splňovat. V následujícím článku se podíváme na nabídku celoodpružených kol značek Cannondale a GT Bicycles.

Cannondale představuje novou Moterru SL: Nejlehčí plnohodnotný e-bike, který byl kdy vytvořen*

Cannondale představuje nejlehčí horské plnohodnotné elektrokolo, jaké kdy bylo vyrobeno – zcela nový model Moterra SL. S točivým momentem až 85 Nm, špičkovým výkonem více než 600 W a 601Wh baterií váží pouhých 19,5 kg a představuje kolo v kategorii e-MTB, které definuje svou vlastní třídu. Díky hbitosti a hravosti společně s velkým výkonem a dojezdem je Moterra kolo jako žádné jiné – každý trail se promění v nepřetržitou zábavu ve vysoké rychlosti.

Tesoro Neo Carbon

Cannondale uvádí na trh Tesoro Neo Carbon - první karbonový urban e-bike. Tesoro Neo Carbon není podobné ničemu z aktuální nabídky Cannondale. Karbonový rám vychází z naše špičkového endurance závodního kola Synapse, k tomu přidejte silnou pohonnou jednotku Bosch, prémiové komponenty a máte překvapivě ostrý, lehký a rychlý urban e-bike.