Kolekce oblečení Troy Lee Designs 2024
Kolekce oblečení Troy Lee Designs 2024

Kolekce oblečení Troy Lee Designs 2024

02.04.2024

Připravili jsme pro vás ucelený přehled kolekce oblečení od americké značky Troy Lee Designs pro sezonu 2024. Proč? Troy Lee Designs má v nabídce opravdu velké množství oblečení rozdělených podle vašeho jezdeckého zaměření. Ať už jste závodník nebo se vozíte jen tak pro zábavu, v TLD na vás mysleli. A my se rozhodli vám výběr usnadnit právě tímto přehledem.

Troy Lee Desings Ruckus

Řada Ruckus nabízí vyšší komfort, upravený výstřih a polyesterem protkané materiály, které jsou lehké a zároveň velmi odolné. Dresy s ¾ rukávy navíc poskytují dostatečné odvětrání, díky perforovaným zádovým panelům a bočním panelům ze síťoviny.

V kolekci Ruckus najdete dresy, kalhoty, šortky nebo zateplené vesty v několika barevných variantách.

Troy Lee Designs Sprint Ultra

Oblečení SPRINT Ultra je absolutní vrchol nabídky TLD. Díky této řadě oblečení se máte možnost dostat k těm nejlepším střihům a materiálům, které dovezli na pódium ti nejlepší na závodech jako je světový pohár ve sjezdu, olympijské BMX, Redbull Rampage nebo Redbull Hardline.

SPRINT Ultra nabízí kalhoty a dresy pro maximální výkon!

Troy Lee Designs Sprint

Obnovení kolekce Sprint pro rok 2023 znamená kompletní přepracování dresů, nové materiály a upravené střihy v klíčových oblastech. Díky tomu se smazávají rozdíly mezi řadou Sprint a jejím následovníkem Sprint Ultra.

V této kolekci naleznete kalhoty, kraťasy a dresy v několika barevnách provedeních.

Troy Lee Designs Drift

Kolekce technické oblečení má název Drift. Je to základní kolekce oblečení, které je vybavena lehkou a velmi vzdušnou látkou, díky které vám nebude v dresech a šortkách Drift horko. A navíc budou rychle schnout!

Součástí této kolekce jsou i spodní kraťasy s vložkou!

Troy Lee Designs Skyline

Nejprodávanější řada oblečení má název Skyline. Říkáme jí “obleč a vyraž”. Je oceňována pro skvělý poměr/výkon. Kolekce Skyline se stává novým standardem mezi technickým bikový oblečením. A věřte tomu, že nad výběrem toho pravého designu prosedíte dlouhé noci – kombinací je opravdu nespočet.

Troy Lee Designs Skyline Air

Skyline Air vychází z klasické kolekce Skyline. A jak už název napovídá, je kolekce Skyline Air více vzdušná a odvětraná, takže se skvěle hodí do horkých letních dnů. A stejně jako její sestra, i Skyline Air patří k těm nejvíce prodávaným řadám oblečení od značky Troy Lee Designs.

Troy Lee Designs Flowline a Flowline Superlyte

Jasně, závodění je v DNA naší značky. Ale i my občas potřebujeme vyrazit na kolo v něčem, co nemá vyloženě závodní střih a nebudeme v tom chtít honit vteřinky. Ale pořád nám jde o to, abychom vypadali dobře. A tak vznikla řada Flowline. V tomhle setupu budete na trailu vypadat jednouše skvěle!

A až si vyberete dres, určitě k nim dejte do páru šortky Flowline Superlyte. Jsou to jedny z našich nejuniverzálnějších šortek vůbec. Pružný pas nebo lehký a rychleschnoucí materiál jsou jen některým z výhod těchto oblíbených šortek. Prodloužená délka navíc během jízdy kryje kolena do jejich poloviny, ale zároveň vypadají stále dobře, když budete sedět po vyjížďce na terase oblíbeného podniku.

Troy Lee Designs Mischief

Kolekce Mischief je naší nejlépe vybavenou, nejuniverzálnější a nejrobustnější kolekcí, která vznikla pro ženy a za jejím návrhem stojí právě ženy. Díky svému účelnému střihu je kolekce Mischief přesně mezi oblečením s vysokým důrazem na výkon a oblečením s důrazem na ženskost. A je jedno, jestli jste na dlouhé vyjížďce nebo dáváte jízdu za jízdou v bikeparku, tahle kolekce je přesně tou, kterou chcete mít na sobě během těch největších výzev.

Troy Lee Designs Lilium

Pro bikerky, které hledají oblečení, ve kterém se budou cítit skvěle během celého dne v sedle, vznikla kolekce Lilium. Celá kolekce byla navržena s maximálním zaměřením na skvěle padnoucí střih, kvalitní zpracování a neotřelé designy, které vás budou bavit pokaždé, když je na sebe dáte.

Řada Lilium obsahuje krátké a dlouhé dresy, šortky, kalhoty a rukavice. Kromě klasických designů zde najdete i signature sérii od skvělé bikerky a umělkyně Micayly Gatto.

Troy Lee Designs Luxe

Luxe je řada oblečení, která je vytvořena pro seriózní (a občas i neseriózní) vyjížďky. Když jsme ji dávali dohromady, mysleli jsme na naprosto všechny možné typy ježdění, protože chceme, abyste se vždy cítily komfortně. Contour fit zajistí skvělé vybalancování funkčnosti a zároveň lichotí vašim křivkám.

Luxe pod sebou ukrývá stylová tílka, šortky a dlouhé kalhoty. Některé z designů navrhla bikerka a umělkyně Micayla Gatto.

Nezapomněli jsme ani mladé ridery

TLD samozřejmě myslí i na ridery, kteří zatím nedorostli do dospěláckých velikostí. Pro ně máme připraveny dresy, kalhoty a šortky z řad Sprint, Skyline a Flowline.

Podobné články

Co je to technologie Fizik Adaptive?

Dost bylo bolavého zadku po celém dni v sedle kola! Italský výrobce sedel fizik je tady se svojí technologií 3D tisku, které říká Adaptive, aby vám od nepříjemné bolesti sedací partií pomohl. Jak Adaptive funguje a co to vlastně znamená si řekneme v následujícím článku.

Tubolight Diamana: O krok před ostatními

Italská značka Tubolight přichází na trh s novou, inovativní vložkou do plášťů Diamana. Už to není jen o tom vložit kus natvarovaného pěnového polyethylenu do pláště, který pouze ochrání ráfek při tvrdším nárazu nebo vám po defektu umožní nouzový návrat domů. Ke slovu přichází věda. Na začátku vzniku vložky Tubolight Diamana byla studie, která zkoumá pohyb molekul vzduchu uvnitř pláště během jeho deformace vlivem vnější síly.

Nová generace pedálů TIME je tady!

Pedály TIME dostaly nový vzhled a vlastnosti, které přinášejí nízkou hmotnost a vylepšenou ergonomii. TIME také upravil a zjednodušil nabídku silničních a MTB pedálů pro usnadnění výběru ideálních pedálů pro potřeby všech cyklistůVíce se dočtete v článku.

Novinka pro rok 2025! Rock Shox Psylo zpět na scéně!

Rok 2025 se nese ve znamení novinek napříč celým spektrem amerického gigantu SRAM. V letošním roce se do nabídky vrátila legendární vidlice PSYLO a updatu doznaly vidlice Domain a Rudy. Pojďte se s námi podívat na více detailů.

Průřez kolekcí helem Troy Lee Designs 2024

Ve světě horských kol snad není nikdo, kdo by neznal Troy Lee Designs. Legendární americkou značku helem, oblečení a chráničů pro MTB, motokros a další disciplíny. TLD jsou jedním z lídrů na trhu, kteří posouvají své produkty neustále kupředu inovacemi materiálů a technologií tak, aby svým uživatelům přinášely co nejlepší bezpečnost a komfort během jízdy.

Nový Cannondale Scalpel je tady!

Od toho, co první generace Scalpelu v roce 2002 dokázala, že celoodpružené kolo může být rychlejší než hardtail, byl Scalpel vždy tím kolem, které určovalo směr. Definovalo směr, kterým se má XC ubírat, ne kde je nebo kde bylo. A tenhle nový krasavec pokračuje v legendárním odkazu.