Novinka od Peaty´s – Holdfast tool wrap
Novinka od Peaty´s – Holdfast tool wrap

Novinka od Peaty´s – Holdfast tool wrap

16.08.2023

Peaty´s, anglický výrobce prémiových produktů pro údržbu a péči o jízdní kolo přichází s novinkou Holdfast tool wrap. Propracovaným obalem na nářadí a další nezbytnosti, který se připevňuje na rám kola pomocí unikátního řešení, tak abyste měli vše potřebné hned po ruce.

Peaty´s Holdfast tool wrap

Holdfast tool wrap je dokonalým řešením pro ukládání nářadí a dalších věcí, které si vozíte s sebou. Je navržen tak, aby se dal flexibilně použít na jakémkoli kole, udržel vše v suchu a čistotě i na rozbláceném trailu a umožňoval ke všemu rychlý a snadný přístup. 

Chytrý systém uchycení

Hlavním rozdílem oproti podobným řešením je pevné uchycení na rámu. Běžné obaly se po rámu lehce pohybují a dochází k poškrábání. Navíc je musíte v případě potřeby vždy sundat a pak znovu nasadit, což trvá věčnost a dochází právě ke zmiňovanému poškrábání rámu.

Chytrý systém uchycení Holdfast tool wrapu od Peaty´s má oddělený obal od popruhu, což umožňuje dostatečné utažení okolo rámu. Součástí popruhu je také gumová podložka, která zajišťuje potřebnou přilnavost. Obal na nářadí se pak připevňuje samostatně k upevňovacímu popruhu, takže vaše nářadí je rychle dostupné. Mimo jiné je také možnost přichytit společně s obalem i další věci, jako například náhradní duši, které se do tool wrapu nevešly. 

Všechno v suchu a čistotě

Holdfast tool wrap je vyroben ze super odolné, nepromokavé tkaniny s tepelně svařovanými švy, aby se dovnitř nedostala žádná voda ani prach. I na těch nejšpinavějších vyjížďkách. Je zde i plně vodotěsná vnitřní kapsa, která umožňuje mít drobné součástky a cennosti v naprostém bezpečí a suchu. 

Po sundání lze tool wrap plně otevřít a pomocí suchého zipu přichytit zpátky na popruh (který zůstane připevněný k rámu). To umožňuje pohodlný přístup k celému obsahu obalu, aniž byste ho museli někde odkládat a neustále otevírat.   

Optimální velikost

Největší výzvou bylo optimalizovat velikost tool wrapu, tak aby nebyl ani moc dlouhý, ani moc široký, ale aby se do něj zároveň vešlo vše nezbytné, co si chcete vzít s sebou na vyjížďku. Pokud by byl příliš veliký, snadno by došlo k jeho přeplnění a vyčnívání obalu přes horní rámovou trubku.

Po mnoha prototypech a testech nakonec Peaty´s vyladil ideální velikost tak, aby poskytovala ideální dostatek prostoru pro věci, které byste na trailu měli mít s sebou. 

Typická kombinace věcí, které Peaty´s doporučuje, je následující: 

HLAVNÍ KAPSA: 

  • 1x jehla s knotem do tubeless plášťů
  • 1x hlava CO2 inflátoru 
  • 1x nebo 2x 25g bombička s CO2 (v závislosti na velikosti multifunkčního nářadí) 
  • 1x multifunkční nářadí (čím menší, tím lepší) 
  • 2x montpáka  

KAPSA NA ZIP: 

  • kreditní karta, nějaké mince nebo bankovka 
  • klíče od auta nebo domu 
  • malé stahovací pásky 
  • spojka řetězu

Více informací se dozvíte na oficiálních stránkách výrobce Peaty´s.

Podobné články

Co je to technologie Fizik Adaptive?

Dost bylo bolavého zadku po celém dni v sedle kola! Italský výrobce sedel fizik je tady se svojí technologií 3D tisku, které říká Adaptive, aby vám od nepříjemné bolesti sedací partií pomohl. Jak Adaptive funguje a co to vlastně znamená si řekneme v následujícím článku.

Tubolight Diamana: O krok před ostatními

Italská značka Tubolight přichází na trh s novou, inovativní vložkou do plášťů Diamana. Už to není jen o tom vložit kus natvarovaného pěnového polyethylenu do pláště, který pouze ochrání ráfek při tvrdším nárazu nebo vám po defektu umožní nouzový návrat domů. Ke slovu přichází věda. Na začátku vzniku vložky Tubolight Diamana byla studie, která zkoumá pohyb molekul vzduchu uvnitř pláště během jeho deformace vlivem vnější síly.

Nová generace pedálů TIME je tady!

Pedály TIME dostaly nový vzhled a vlastnosti, které přinášejí nízkou hmotnost a vylepšenou ergonomii. TIME také upravil a zjednodušil nabídku silničních a MTB pedálů pro usnadnění výběru ideálních pedálů pro potřeby všech cyklistůVíce se dočtete v článku.

Novinka pro rok 2025! Rock Shox Psylo zpět na scéně!

Rok 2025 se nese ve znamení novinek napříč celým spektrem amerického gigantu SRAM. V letošním roce se do nabídky vrátila legendární vidlice PSYLO a updatu doznaly vidlice Domain a Rudy. Pojďte se s námi podívat na více detailů.

Kolekce oblečení Troy Lee Designs 2024

Připravili jsme pro vás ucelený přehled kolekce oblečení od americké značky Troy Lee Designs pro sezonu 2024. Proč? Troy Lee Designs má v nabídce opravdu velké množství oblečení rozdělených podle vašeho jezdeckého zaměření. Ať už jste závodník nebo se vozíte jen tak pro zábavu, v TLD na vás mysleli. A my se rozhodli vám výběr usnadnit právě tímto přehledem.

Průřez kolekcí helem Troy Lee Designs 2024

Ve světě horských kol snad není nikdo, kdo by neznal Troy Lee Designs. Legendární americkou značku helem, oblečení a chráničů pro MTB, motokros a další disciplíny. TLD jsou jedním z lídrů na trhu, kteří posouvají své produkty neustále kupředu inovacemi materiálů a technologií tak, aby svým uživatelům přinášely co nejlepší bezpečnost a komfort během jízdy.