Tesoro Neo Carbon
Tesoro Neo Carbon

Tesoro Neo Carbon

29.11.2023

Cannondale uvádí na trh Tesoro Neo Carbon - první karbonový urban e-bike. Tesoro Neo Carbon není podobné ničemu z aktuální nabídky Cannondale. Karbonový rám vychází z naše špičkového endurance závodního kola Synapse, k tomu přidejte silnou pohonnou jednotku Bosch, prémiové komponenty a máte překvapivě ostrý, lehký a rychlý urban e-bike. 

Zrozen ze závodů

Rám je vytvořen podle našeho špičkového vytrvalostního závodního kola Synapse a je vyroben z naší zdokonalené karbonové konstrukce řady 2. Výsledkem je naprosto nadprůměrné kolo pro dojíždění do práce, které by vykouzlilo úsměv na tváři i profesionálnímu cyklistovi.

Závodní technologie. Neobvyklé pocity.

Díky karbonovému rámu, který vychází z našeho špičkového modelu Synapse, se jedná o opravdu lehké a agilní kolo. Přesné ovládání a aktivní jezdecká pozice vám umožní pohybovat se ulicemi s jistotou a maximálním pohodlím.

Postaveno s Boschem

Lehký, ale výkonný Bosch Performance SX motor je ideální pro snadné objevování měst. Nabízí plynulou a silnou dopomoc až do 25 km/h. Poté se bezproblému odpojí a umožní plynulé šlapání bez odporu pro dosažení vyšších rychlostí.

Inteligentní integrace

Tesoro Neo Carbon vypadá elegantně, protože je. Všechny prvky jsou integrované funkčně a esteticky – jako vnitřně vedené hadice, baterie (400Wh) za integrovaná do spodní rámové trubky, a kompatní displej, díky kterému vidíte vše v reálném čase – během jízdy.

Připravený na všechna úskalí

Součástí kola jsou přední a zadní blatník, díky kterým bude čistí za jakýchkoliv podmínek. Otvory na zadní stavbě navíc znamenají, že můžete na kolo namontovat nosiče, které mají nosnost až 8 kg na jedné straně.

Mimo všední produkci

Ne všichni, kteří bloudí, jsou ztraceni – ale ti, kteří chtějí jet dál, mohou. Možnost přidělat ke kolu přídavnou baterii znamení dalších 250Wh, které vám umožní vyrazit na dlouhou vyjížďku od dveří vašeho domu.

Tesoro Neo Carbon 1

Proč jej mít?

+ Lehký karbonový rám vycházející ze závodního kola

+ Lehký a tichý motor Bosch SX se 400Wh baterií

+ Bezdrátové 12rychlostní řazení SRAM Eagle AXS

+ 700x35c pláště Vittoria se skvělým gripem a dokonalým odvalováním

Tesoro Neo Carbon 2

Proč jej mít?

+ Lehký karbonový rám vycházející ze závodního kola

+ Lehký a tichý motor Bosch SX se 400Wh baterií

+ 12rychlostní řazení SRAM Apex/NX 

+ 700x35c pláště Vittoria se skvělým gripem a dokonalým odvalováním

Najbližší predajcovia Cannondale

Podobné články

Přehled kolekce MTB treter Fizik

Minule jsme se podívali na přehled kolekce silničních treter známého italského výrobce Fizik. Tentokrát se mrkneme co má Fizik v nabídce pro ty cyklisty, kterým nevadí se v lese ušpinit od prachu nebo bláta. Více ve článku.

Novinky u Michelin na sezonu 2024

Známý francouzský výrobce plášťů má ve své nabídce pro rok 2024 několik novinek. Nové směsi plášťů pro enduro a sjezd, úplně nové pláště pro e-bike enduro nebo nové pláště pro silniční cyklistiku. Více informací najdete v tomhle článku.

Peaty's Monarch - gripy pro ty nejnáročnější jezdce

Gripy Peaty's Monarch jsou výsledkem desítek let zkušeností se závoděním a 18 měsíců trvajícího procesu vývoje designu gripu.

Nový Flight Attendant pro enduro je tady!

Nekonečnou touhu pro inovace v RockShox pohání pouze jeden jediný cíl: Aby vám umožnili rozvinout váš jezdecký potenciál naplno! Nový Flight Attendant pro enduro ridery je tady a je lepší než kdykoliv předtím!

Bikové novinky od RockShox jsou tady!

Nekonečná touha značky RockShox po inovacích je hnaná pouze jedním cílem: aby vám umožnili využít váš potenciál na maximum. To znamená, že inovace nikdy nepřestanou. A hledání nových cest nikdy neskončí. Stejně jako nikdy neskončí touha vývojového týmu hledat nové cesty jak snížit tření kluzáků, přidat více kontroly nebo jak zlepšit váš požitek z jízdy. Každá další evoluce je inspirována tou předchozí.

Trailové a enduro helmy Troy Lee Designs

Helma by neměla chybět ve výbavě žádného cyklisty. Nezáleží na tom, jestli jezdíte každý den, nebo sednete na kolo jednou za měsíc. Zásadní je vybrat tu správnou helmu, aby pro vás její nošení bylo maximálně pohodlné. Pojďte se podívat na nabídku helem amerického výrobce Troy Lee Designs, kterou si představíme v tomto článku.