Tesoro Neo Carbon
Tesoro Neo Carbon

Tesoro Neo Carbon

29.11.2023

Cannondale uvádí na trh Tesoro Neo Carbon - první karbonový urban e-bike. Tesoro Neo Carbon není podobné ničemu z aktuální nabídky Cannondale. Karbonový rám vychází z naše špičkového endurance závodního kola Synapse, k tomu přidejte silnou pohonnou jednotku Bosch, prémiové komponenty a máte překvapivě ostrý, lehký a rychlý urban e-bike. 

Zrozen ze závodů

Rám je vytvořen podle našeho špičkového vytrvalostního závodního kola Synapse a je vyroben z naší zdokonalené karbonové konstrukce řady 2. Výsledkem je naprosto nadprůměrné kolo pro dojíždění do práce, které by vykouzlilo úsměv na tváři i profesionálnímu cyklistovi.

Závodní technologie. Neobvyklé pocity.

Díky karbonovému rámu, který vychází z našeho špičkového modelu Synapse, se jedná o opravdu lehké a agilní kolo. Přesné ovládání a aktivní jezdecká pozice vám umožní pohybovat se ulicemi s jistotou a maximálním pohodlím.

Postaveno s Boschem

Lehký, ale výkonný Bosch Performance SX motor je ideální pro snadné objevování měst. Nabízí plynulou a silnou dopomoc až do 25 km/h. Poté se bezproblému odpojí a umožní plynulé šlapání bez odporu pro dosažení vyšších rychlostí.

Inteligentní integrace

Tesoro Neo Carbon vypadá elegantně, protože je. Všechny prvky jsou integrované funkčně a esteticky – jako vnitřně vedené hadice, baterie (400Wh) za integrovaná do spodní rámové trubky, a kompatní displej, díky kterému vidíte vše v reálném čase – během jízdy.

Připravený na všechna úskalí

Součástí kola jsou přední a zadní blatník, díky kterým bude čistí za jakýchkoliv podmínek. Otvory na zadní stavbě navíc znamenají, že můžete na kolo namontovat nosiče, které mají nosnost až 8 kg na jedné straně.

Mimo všední produkci

Ne všichni, kteří bloudí, jsou ztraceni – ale ti, kteří chtějí jet dál, mohou. Možnost přidělat ke kolu přídavnou baterii znamení dalších 250Wh, které vám umožní vyrazit na dlouhou vyjížďku od dveří vašeho domu.

Tesoro Neo Carbon 1

Proč jej mít?

+ Lehký karbonový rám vycházející ze závodního kola

+ Lehký a tichý motor Bosch SX se 400Wh baterií

+ Bezdrátové 12rychlostní řazení SRAM Eagle AXS

+ 700x35c pláště Vittoria se skvělým gripem a dokonalým odvalováním

Tesoro Neo Carbon 2

Proč jej mít?

+ Lehký karbonový rám vycházející ze závodního kola

+ Lehký a tichý motor Bosch SX se 400Wh baterií

+ 12rychlostní řazení SRAM Apex/NX 

+ 700x35c pláště Vittoria se skvělým gripem a dokonalým odvalováním

Podobné články

Tubolight Diamana: O krok před ostatními

Italská značka Tubolight přichází na trh s novou, inovativní vložkou do plášťů Diamana. Už to není jen o tom vložit kus natvarovaného pěnového polyethylenu do pláště, který pouze ochrání ráfek při tvrdším nárazu nebo vám po defektu umožní nouzový návrat domů. Ke slovu přichází věda. Na začátku vzniku vložky Tubolight Diamana byla studie, která zkoumá pohyb molekul vzduchu uvnitř pláště během jeho deformace vlivem vnější síly.

Novinka pro rok 2025! Rock Shox Psylo zpět na scéně!

Rok 2025 se nese ve znamení novinek napříč celým spektrem amerického gigantu SRAM. V letošním roce se do nabídky vrátila legendární vidlice PSYLO a updatu doznaly vidlice Domain a Rudy. Pojďte se s námi podívat na více detailů.

Kolekce oblečení Troy Lee Designs 2024

Připravili jsme pro vás ucelený přehled kolekce oblečení od americké značky Troy Lee Designs pro sezonu 2024. Proč? Troy Lee Designs má v nabídce opravdu velké množství oblečení rozdělených podle vašeho jezdeckého zaměření. Ať už jste závodník nebo se vozíte jen tak pro zábavu, v TLD na vás mysleli. A my se rozhodli vám výběr usnadnit právě tímto přehledem.

Průřez kolekcí helem Troy Lee Designs 2024

Ve světě horských kol snad není nikdo, kdo by neznal Troy Lee Designs. Legendární americkou značku helem, oblečení a chráničů pro MTB, motokros a další disciplíny. TLD jsou jedním z lídrů na trhu, kteří posouvají své produkty neustále kupředu inovacemi materiálů a technologií tak, aby svým uživatelům přinášely co nejlepší bezpečnost a komfort během jízdy.

Vybíráme celoodpružené elektrokolo

Nákup nového celoodpruženého elektrokola je náročný proces, který je nutné dobře promyslet a pečlivě zvážit všechny pro a proti, které má vaše nové elektrokolo splňovat. V následujícím článku se podíváme na nabídku celoodpružených kol značek Cannondale a GT Bicycles.

Bezdušový systém s Peaty's snadno a rychle

Většina moderních kol má už v základu bezdušové ráfky a s největší pravděpodobností i bezdušové pláště. I tak se většinou ke svým novým majitelům dostanou vybavena dušemi a s obyčejnou páskou, která není pro přestavbu na bezdušový systém vhodná. S tím vším vám dokáže pomoci britská značka Peaty’s, která dodává také kompletní řešení pro bezdušové systémy. V dnešním článku si popíšeme postup, jak si bezdušáky vyrobit a co je k tomu potřeba.