Fizik VENTO PROXY - Nové tretry pro gravel a MTB
Fizik VENTO PROXY - Nové tretry pro gravel a MTB

Fizik VENTO PROXY - Nové tretry pro gravel a MTB

13.03.2024

Nové závodní tretry pro všechny, kteří hledají maximální výkonnost a skvělou cenu nových bot. Více informací o těchto tretrách a jejich klíčových vlastnostech, najdete v článku.

Proxy jsou závodní tretry pro pro MTB, CX a gravel, které ve Fiziku vyvinuli s cílem poskytnout všem bikerům vlastnosti a maximální přenos síly na nezpevněných cestách.

Klíčové vlastnosti

X3 Fiber Composite & gumová podrážka

  • Vysoká tuhost pro efektivní přenos síly s maximálním pohodlím

PU Laminovaná svrchní část boty 

  • Lehká a prodyšná konstrukce svršku tretry odolná proti protržení

READY TO RACE

  • Závodní střih boty, který si každý doladí přesně na svoji nohu díky obousměrnému BOA ® kolečku

Specifikace

  • PU laminovaný svršek boty
  • Li2 BOA stahovací kolečko
  • X3 Fibre Composite podrážka – s gumovým jádrem a indexem tuhosti 8
  • Hmotnost: 326 g*
  • Velikosti: 36-48 (37-47 také v polovičních velikostech)

*hmotnost odpovídá jedné botě bez vnitřní vložky, tolerance při vážení je +/- 3%. Hmotnost vložky je cca 20 g. 

VENTO

Závodní řada treter navržená ve spolupráci s nejlepšími cyklisty světa.

OFF-ROAD

Navrženy tak, aby vynikaly v terénu – od singletracků až po nezpevněné gravelové cesty. A cokoliv mezi tím.

Nízká hmotnost, maximální výkon

Proxy jsou terénní tretry s čistě závodní DNA, která připomíná naše špičkové produkty. Tyto tretry jsou ideální pro ty, kteří požadují maximální efektivity šlapání během XC nebo gravel závodů. Boty Proxy jsou dobře odvětraná díky inovativnímu, PU laminovanému svršku, díky němuž jsou boty lehké a pohodlné. Svršek je zároveň odolný proti roztržení.

Do detailu vyladěný fit boty

Zapínání je řešeno minimalisticky a používá systém BOA®, který vyrovnává napětí a eliminuje místa s vysokým tlakem na nárt chodidla. Díky jednomu Li2 BOA® Fit System kolečku si můžete jemně doladit utažení tretry a zajistit maximální výkon bez kompromisů v oblasti pohodlí.

Přenos síly s maximálním pohodlím

Nově přepracovaná mezipodešev z kompozitních vláken X3 nabízí větší tuhost pro efektivní přenos energie. Kvalitní a dostatečně vysoká gumová podrážka zajistí skvělou přilnavost pokaždé, když seskočíte z kola a budete muset kousek dojít pěšky.

Rychlost, která maže hranice

Jedna věc, kterou sdílí cyklokros, cross-country a gravel je potřeba rychlosti – a Proxy jsou přesně za tímto účelem vytvořeny. Tretry Proxy jsou maximálně výkonné ve všech disciplínách. Ať už jde o výbušnou odezvu potřebnou k tomu, abyste byli první na startu cyklokrosových závodů, hbitost potřebnou k rychlému zdolávání technických cross-country trailů nebo komfort pro rychlé gravelové závody.

Najbližší predajcovia fi'zi:k

Podobné články

Novinky u Michelin na sezonu 2024

Známý francouzský výrobce plášťů má ve své nabídce pro rok 2024 několik novinek. Nové směsi plášťů pro enduro a sjezd, úplně nové pláště pro e-bike enduro nebo nové pláště pro silniční cyklistiku. Více informací najdete v tomhle článku.

Peaty's Monarch - gripy pro ty nejnáročnější jezdce

Gripy Peaty's Monarch jsou výsledkem desítek let zkušeností se závoděním a 18 měsíců trvajícího procesu vývoje designu gripu.

Nový Flight Attendant pro enduro je tady!

Nekonečnou touhu pro inovace v RockShox pohání pouze jeden jediný cíl: Aby vám umožnili rozvinout váš jezdecký potenciál naplno! Nový Flight Attendant pro enduro ridery je tady a je lepší než kdykoliv předtím!

Bikové novinky od RockShox jsou tady!

Nekonečná touha značky RockShox po inovacích je hnaná pouze jedním cílem: aby vám umožnili využít váš potenciál na maximum. To znamená, že inovace nikdy nepřestanou. A hledání nových cest nikdy neskončí. Stejně jako nikdy neskončí touha vývojového týmu hledat nové cesty jak snížit tření kluzáků, přidat více kontroly nebo jak zlepšit váš požitek z jízdy. Každá další evoluce je inspirována tou předchozí.

ASPIRE SPORTS se stává od května 2024 distributorem značek SINTER a Selle Royal

Rok 2024 je pro ASPIRE SPORTS s ohledem na získávání nových značek pod svá křídla velmi plodný. Po úspěšné akvizici značky fi’zi:k začátkem roku, získala od 20. května 2024 firma ASPIRE SPORTS do svého portfolia značek další dva silné hráče. Prvním z nich je slovinský výrobce brzdových destiček SINTER, druhým pak italský výrobce sedel Selle Royal. Množství značek, které má nyní pod sebou ASPIRE SPORTS tak vzrůstá na 26.

SINTER – NEJLEPŠÍ ORGANICKÉ BRZDOVÉ DESTIČKY

Od 20. května se Aspire Sports stalo výhradním distributorem slovinského výrobce brzdových destiček SINTER na téměř všechny regiony, ve kterých působí. Jaké brzdové destičky má SINTER v nabídce a kdo vůbec SINTER je se dozvíte v tomto článku.