RockShox představuje novou generaci SID
RockShox představuje novou generaci SID

RockShox představuje novou generaci SID

27.07.2023

Už v 90. letech otřásl SID světovým pohárem cross-country a stal se nezpochybnitelným šampionem mezi vidlicemi. Moderní tratě a kola dnes ale vyžadují odpružení, které jde daleko nad rámec pouhé úspory gramů. Nová řada odpružení SID proto nabízí něco pro každého jezdce XC. Od lehkého modelu SID SL až po jeho sourozence SID se zdvihem 120 mm a robustnějším tělem. Ať už si ale vyberete jakoukoli verzi, získáte vidlici s plynulým nastavením a perfektním tlumením. 

Najbližší predajcovia RockShox

Podobné články

Karbonová kola Mavic Cosmic S 42 Disc: Cenově dostupná kola nejen  pro silničáře

Mavic Cosmic S 42 Disc jsou karbonová kola nabízející skvělý výkon za bezkonkurenční cenu. Díky ultralehké konstrukci, nízké hmotnosti a technologii UST Tubeless Ready zajišťují vynikající dynamiku, kontrolu a snadnou údržbu.

Závodní sedla Fizik týmu Visma | Lease a Bike

Strávili jsme den na Tour de France 2024 s týmem Team Visma | Lease a Bike! 🚴‍♂️ Měli jsme tak jedinečnou příležitost nakouknout do zákulisí a vidět, jaké vybavení používají ti nejlepší jezdci světa. Konkrétně jsme se zaměřili na závodní sedla Fizik.

Přehled kolekce MTB treter Fizik

Minule jsme se podívali na přehled kolekce silničních treter známého italského výrobce Fizik. Tentokrát se mrkneme co má Fizik v nabídce pro ty cyklisty, kterým nevadí se v lese ušpinit od prachu nebo bláta. Více ve článku.

Novinky u Michelin na sezonu 2024

Známý francouzský výrobce plášťů má ve své nabídce pro rok 2024 několik novinek. Nové směsi plášťů pro enduro a sjezd, úplně nové pláště pro e-bike enduro nebo nové pláště pro silniční cyklistiku. Více informací najdete v tomhle článku.

Peaty's Monarch - gripy pro ty nejnáročnější jezdce

Gripy Peaty's Monarch jsou výsledkem desítek let zkušeností se závoděním a 18 měsíců trvajícího procesu vývoje designu gripu.

Nový Flight Attendant pro enduro je tady!

Nekonečnou touhu pro inovace v RockShox pohání pouze jeden jediný cíl: Aby vám umožnili rozvinout váš jezdecký potenciál naplno! Nový Flight Attendant pro enduro ridery je tady a je lepší než kdykoliv předtím!