Aspire Sports novým distributorem fi’zi:k pro Česko a Slovensko
Aspire Sports novým distributorem fi’zi:k pro Česko a Slovensko

Aspire Sports novým distributorem fi’zi:k pro Česko a Slovensko

01.01.2024

S Novým rokem přichází velká novinka. Od 1. ledna 2024 se Aspire Sports stává distributorem značky fi’zi:k v České a Slovenské republice. Obsáhne všechny trhy, na nichž operuje s ostatními značkami.

První leden 2024 se pro firmu Aspire Sports stává dalším významným datem. Právě od začátku roku 2024 přidává mezi značky, které distribuuje na Českém a Slovenském trhu významnou italskou značku fi’zi:k.

Aspire Sports nyní dodává fi’zi:k na všechny trhy, na kterých působí, což je region Balkánských zemí, Střední Evropy a Pobaltí. Nově se tak distribuují tato kvalitní sedla, špičkové tretry a omotávky do 9 zemí z Jinačovic u Brna v České republice.

fi’zi:k je jedním z lídrů na trhu sedel, treter a omotávek. Produkty této značky využívají ti nejlepší silničáři, bikeři a triatlonisté na světě. Zajímavou novinkou z kolekce fi’zi:k jsou sedla vyráběná 3D technologií s názvem Adaptive. Značka do budoucna chystá i spoustu zajímavých novinek. 

O značce fi’zi:k

Společnost fi’zi:k byla založena v roce 1996 a jejím posláním je vyrábět sofistikované, inspirativní a krásné vybavení pro nejnáročnější cyklisty na světě.

Vášeň pro design a výkon, která stojí za rozmanitým sortimentem výrobků fi’zi:k pro silnici, terén a triatlon, se projevuje v nesčetných vítězstvích v profesionálním pelotonu, ve výběru nejinspirativnějších sportovců a v mnoha oceněních za design.

Společnost fi’zi:k se zavázala poskytovat dokonalý design sedel, bot, omotávek a komponentů – kombinuje tak pohodlnost a nízkou hmotnost s technologiemi a inovacemi.

Díky fyziologickému výzkumu, anatomickým studiím a pokročilému technologickému vývoji se společnosti fi’zi:k podařilo vytvořit tuto dokonalou kombinaci.

Podobné články

Co je to technologie Fizik Adaptive?

Dost bylo bolavého zadku po celém dni v sedle kola! Italský výrobce sedel fizik je tady se svojí technologií 3D tisku, které říká Adaptive, aby vám od nepříjemné bolesti sedací partií pomohl. Jak Adaptive funguje a co to vlastně znamená si řekneme v následujícím článku.

Tubolight Diamana: O krok před ostatními

Italská značka Tubolight přichází na trh s novou, inovativní vložkou do plášťů Diamana. Už to není jen o tom vložit kus natvarovaného pěnového polyethylenu do pláště, který pouze ochrání ráfek při tvrdším nárazu nebo vám po defektu umožní nouzový návrat domů. Ke slovu přichází věda. Na začátku vzniku vložky Tubolight Diamana byla studie, která zkoumá pohyb molekul vzduchu uvnitř pláště během jeho deformace vlivem vnější síly.

Novinka pro rok 2025! Rock Shox Psylo zpět na scéně!

Rok 2025 se nese ve znamení novinek napříč celým spektrem amerického gigantu SRAM. V letošním roce se do nabídky vrátila legendární vidlice PSYLO a updatu doznaly vidlice Domain a Rudy. Pojďte se s námi podívat na více detailů.

Průřez kolekcí helem Troy Lee Designs 2024

Ve světě horských kol snad není nikdo, kdo by neznal Troy Lee Designs. Legendární americkou značku helem, oblečení a chráničů pro MTB, motokros a další disciplíny. TLD jsou jedním z lídrů na trhu, kteří posouvají své produkty neustále kupředu inovacemi materiálů a technologií tak, aby svým uživatelům přinášely co nejlepší bezpečnost a komfort během jízdy.

Fizik VENTO PROXY - Nové tretry pro gravel a MTB

Nové závodní tretry pro všechny, kteří hledají maximální výkonnost a skvělou cenu nových bot. Více informací o těchto tretrách a jejich klíčových vlastnostech, najdete v článku.

Bezdušový systém s Peaty's snadno a rychle

Většina moderních kol má už v základu bezdušové ráfky a s největší pravděpodobností i bezdušové pláště. I tak se většinou ke svým novým majitelům dostanou vybavena dušemi a s obyčejnou páskou, která není pro přestavbu na bezdušový systém vhodná. S tím vším vám dokáže pomoci britská značka Peaty’s, která dodává také kompletní řešení pro bezdušové systémy. V dnešním článku si popíšeme postup, jak si bezdušáky vyrobit a co je k tomu potřeba.