E-Bike

Trailové a enduro helmy Troy Lee Designs

Helma by neměla chybět ve výbavě žádného cyklisty. Nezáleží na tom, jestli jezdíte každý den, nebo sednete na kolo jednou za měsíc. Zásadní je vybrat tu správnou helmu, aby pro vás její nošení bylo maximálně pohodlné. Pojďte se podívat na nabídku helem amerického výrobce Troy Lee Designs, kterou si představíme v tomto článku.

Kolekce oblečení Troy Lee Designs 2024

Připravili jsme pro vás ucelený přehled kolekce oblečení od americké značky Troy Lee Designs pro sezonu 2024. Proč? Troy Lee Designs má v nabídce opravdu velké množství oblečení rozdělených podle vašeho jezdeckého zaměření. Ať už jste závodník nebo se vozíte jen tak pro zábavu, v TLD na vás mysleli. A my se rozhodli vám výběr usnadnit právě tímto přehledem.

Průřez kolekcí helem Troy Lee Designs 2024

Ve světě horských kol snad není nikdo, kdo by neznal Troy Lee Designs. Legendární americkou značku helem, oblečení a chráničů pro MTB, motokros a další disciplíny. TLD jsou jedním z lídrů na trhu, kteří posouvají své produkty neustále kupředu inovacemi materiálů a technologií tak, aby svým uživatelům přinášely co nejlepší bezpečnost a komfort během jízdy.

Nové zjazdové brzdy SRAM Maven - absolútna sila a kontrola

Maven je absolútne najsilnejšia brzda, akú sme kedy vytvorili. Brzdnú silu využijete na dosiahnutie maximálnej efektivity jazdy. Extrémny výkon, ktorý dokáže skrotiť bicykel pri vyšších rýchlostiach a zlepšiť ovládanie aj v tých najnáročnejších podmienkach. Brzdy Maven posunú vašu jazdu na vyššiu úroveň. Neobmedzený brzdný výkon vám dodá istotu. Mimoriadny výkon poskytuje lepší brzdný účinok a menšie ochabovanie bŕzd. Vďaka tomu môžete dať naplno priestor svojim schopnostiam.

Údržba hydraulických brzd SRAM a jejich odvzdušnění

Brzdy jsou komponentem jízdního kola, který hraje klíčovou roli v oblasti bezpečnosti. Špatná funkce brzd výrazně snižuje ovladatelnost kola a zásadně omezuje vaše jízdní dovednosti. Proto by měla být údržba hydraulických brzd jednou z našich priorit.

Nový Sram Eagle Transmission

Nová, revoluční sada Sram Eagle Transmission (T-Type) je tady! V čem je jiná a jaké přináší svým uživatelům výhody se dočtete v následujícím článku.