MENU Menu open

Üdvözölet a Magyar kereskedőknek

ASPIRE SPORTS
A Te partnered Közép-Európában

Célunk, hogy márkáinkat megerősítsük és első osztályú szolgáltatásokat nyújtsunk a kereskedőknek és a végfelhasználóknak.


Aspire 1996 óta forgalmaz kerékpárokat és sporteszközöket. Jelenleg Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Lengyelországban működik, ahol több mint 65 millió ügyfelet ér el.

Erős Csapat, Erős Partner

Kereskedelmi filozófiánk alapja a partnerség - a céges partnerségi kapcsolatok közösséget alkotnak. Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunkra közösségként tekinthetünk. És ügyfeleink a csapatunkhoz tartoznak.

Ügyfélszolgálat

A magas színvonalú támogatás, a kommunikáció és az információáramlás sebessége a legfontosabb számunkra. Értékesítési képviselőink szakmai csapata és az ügyfélszolgálat készen áll arra, hogy bármikor segítségedre legyen.

B2B Portál

Internetes portál az on-line áruk elérhetőségével és egyéb hasznos információkkal és hírekkel. Maximális sebesség, tisztaság és kényelem a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Logisztikai központ

A jó üzlet alapja a megrendelt termék időben történő kiszállítása

A vadonatúj logisztikai központunk, 5 500 m2 -es területen 200 000 pár cipő, 15 000 db kerékpár és több ezer kiegészítő, alkatrész tárolására alkalmas, és lehetővé teszi az áru hatékony és gyors betárolását és kiszállítását. Még az év legforgalmasabb időszakában is naponta több mint 1000 küldeményt tudunk útnak indítani. Az időben történő kiszállítás tökéletes végfelhasználói kiszolgálást tesz lehetővé, ami a vevői elégedettség lényege.

Marketing

A márka támogatás az értékesítés sikerének kulcsa. Ezért fektetünk be folyamatosan ezen a területen. Ezért támogatjuk ügyfeleink és kiskereskedelmi üzletük promóciós projektjeit is.

Magyar kereskedők kapcsolattartója

Kanász János
országmenedzser

phone: + 36 30 648 5618
email: janos.kanasz@aspire.eu
skype: kanaszjanos

ASPIRE SPORTS, s.r.o.
Sochorova 40, 616 00 Brno
GPS: Loc: 49°12.76828'N, 16°33.86290'E
Top